23 мар. 2020 г.

Моє сприйняття дня Перемоги


Висловлюю моє ставлення до святкування так званого «Дня Перемоги Радянського Союзу у Великій Вітчизняній (Отєчествєнній) війні». Пишу цю статтю ще й російськоюмовою, адресуючи її російськомовним українцям, які до сьогоднішнього дня, не знаючи правдивої історії, святкують цю неіснуючу в дійсності перемогу.

Я - син учасника Другої світової війни, прослужив у ВПС Збройних сил СРСР і України більше 30 років в званні від курсанта до полковника, був учасником першого за 20 років після перемоги параду в Києві, серед моїх нагород є і ювілейна медаль «Двадцять років Перемоги у
Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр. ».
Хочу висловити моє нинішнє ставлення до свята Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр.
А, чи була така війна? Чи була така перемога? Хто з ким воював? Хто переможець і хто переможений?
Давайте розберемося!
Виявляється, такої війни взагалі не було! Світова історія не знає такої війни!
Великої Вітчизняної війни ніколи не було!

Була Друга світова війна і цю війну почала не тільки гітлерівська Німеччина, а й Радянський союз! Сталін підтримав Гітлера в
розпалюванні цієї найкривавішої і найжорстокішої в історії людства війні, що забрала до сотні мільйонів людських життів і залучив до неї в якості агресора і Радянський союз! Гітлерівська Німеччина і Радянський союз на початку цієї війни були союзниками і діяли у відповідності з  секретним додатком до підписаного 23 серпня 1939 року договором про ненапад (Пакт Молотова - Ріббентропа).

Друга світова війна була розпочата гітлерівською Німеччиною і Радянським союзом по спільному злочинному секретному договору.
Німеччина і СРСР на початку війни були союзниками, агресорами!

Коли Німеччина віроломно напала на Польщу із заходу, Радянський союз напав на
неї зі сходу. СРСР анексував території: Польщі, Румунії, прибалтійські держави, напав на Фінляндію. Радянські і німецькі військові координували свої дії і навіть провели спільний парад в Бресті. СРСР був союзником Німеччини, забезпечував її: продуктами харчування, металами для виробництва озброєння, нафтопродуктами не вимагаючи, навіть передоплати. Коли Німеччина напала на СРСР, виявилося, що Радянський союз без оплати поставив Німеччині продукції на сотні мільйонів марок на шкоду собі і зміцнивши ворога.
Але коли війська гітлерівської коаліції напали на Радянський союз, країни Антигітлерівської коаліції: США і Великобританія, щоб зупинити Гітлера, змушені були допомагати Радянському союзу. Без їх величезної матеріальної і військової допомоги цієї перемоги не було б! По крайній мірі, вони звільнили всю західну Європу і надавали дуже велику допомогу, забезпечуючи СРСР: озброєнням, технікою, обладнанням, продуктами харчування по лендлізу
Радянський союз отримав допомоги на загальну суму 160 мільярдів доларів (у цінах 2008 року). А гітлерівській коаліції довелося воювати на два фронти. Радянський союз в цій війні зазнав найбільших людських втрат, майже половину з усіх загиблих у Другій світовій війні і втричі більше, ніж втратила Німеччина! Людей не шкодували!

Твердження, що Радянський союз переміг гітлерівську Німеччину - помилкове!
Переможці - СРСР, Великобританія і США!

Друга світова війна 9 травня не закінчилася! Вона закінчилася 2 вересня 1945 року капітуляцією Японії.
Радянський союз обманював свій народ, фальсифікував історію. Більше 50 років від радянського народу ховалася правда про існування секретного пакту Молотова - Ріббентропа. Тільки 1989 році II-й З'їзд народних депутатів СРСР засудив факт підписання цього протоколу, а у пресі він вперше з'явився тільки в 1993 році. Для того, щоб відокремити ганебну частина участі СРСР у Другій світовій війні, коли Радянський союз виступав агресором в коаліції з Гітлером, була придумана не існувавша в реаліях окрема війна: Велика Вітчизняна. У цій війні було виділено тільки дві сторони: віроломно напавша на нашу «мирну» країну гітлерівська Німеччина і захищаючий свою батьківщину Радянський союз. Її початок був позначений 22 червня 1941 року.
То яку Велику Перемогу нам пропонують святкувати?

Перемогу у Великій Вітчизняній війні? Але такої війни не було! Ніде в світі, крім совкової зони її не визнають? Де знаходиться та Вітчизна, яка визнається переможцем? Ким, все-таки, в тій війні був Радянський союз? Переможцем, чи злочинцем, агресором, що розв'язав в змові з Гітлером найжорстокішу і найкривавішу в історії людства війну? Війну, в якій потім героїчно гинули наші батьки і діди! 
Як сьогодні поживає переможець і як живе переможений? 
Переможений - не бідує! Це міцна, сучасна, європейська держава!

А переможця то вже більше 28 років, як немає! Не вижив!

А що собою являє та Вітчизна, для якої була придумана це війна? А це вже згинувший Радянський союз, з осколків якого утворилося два десятка визнаних і невизнаних, часто воюючих між собою утворень. А, оголосивша себе правонаступницею цієї «Вітчизни», Російська федерація в цьому «ЕксОтечестві» активно веде війни з «братніми» країнами, явно прагнучи його остаточно знищити (Придністровський конфлікт з Молдовою за участю 14-ї армії РФ і російських "козачків", створення невизнаного маріонеткового анклаву "ПМР" (1992р), війна в Таджикистані (1992 – 1995р), Перша Чеченська війна (1994р), Друга Чеченська війна (1999р), війна проти Грузії, створення невизнаних маріонеткових анклавів Південної Осетії і Абхазії (2008р), Незаконна і невизнана Світом анексія Криму за допомогою військових російського Чорноморського флоту і спецназу ГРУ ГШ ЗС РФ (2014 року), "Гібридна" війна проти України на Донбасі, створення невизнаних маріонеткових анклавів "ДНР" і "ЛНР" (з 2014 по теперішній час)). Ця нацистська руссо-фашистська держава, нащадок Московського каганату Золотої орди, маючи, отриману від Радянського союзу ядерну та іншу зброю, безуспішно намагається силою загнати в стійло нового союзу (НьюОтєчєства) під своє керівництво колишні осколки того «Отєчєства». Крім грубої сили використовує методи гібридної інформаційної війни. Фальсифікує світову історію, намагається зіграти на патріотичних почуттях, на історичних подіях, приписуючи собі фейкові заслуги і приховуючи справжні цілі. Ця, абсолютно не російська, а татаро-монгольська за менталітетом держава проводить політику агресивного нацизму під ім'ям - «Русскій мір»! Веде політику неонацизму, замовчуючи те, що саме Росія сама то і є - неросійська. Поводиться точно так само, як і Радянський союз у Другій світовій війні! Ті ж: брехня, підступність, зрада і підлість.! Точно тако же, озброєну анексію Криму і територій Донбасу видає за звільнення, за «возз'єднання російських земель».

Московський націоналізм давно переріс в нацизм, в руссо-фашизм.

Мільярди витрачаються на підтримку імітації, в реаліях абсолютно відсутніх, величі і значущості Росії в сучасному світі. Зростає інформаційне і військове втручання в життя інших країн.
Використовується маніпуляція і перекручування історії. Це Московське царство (колишній Московський каганат Золотої орди) не влаштовувала його реальна історія, його минуле татаро-монгольської орди. Вона була державою: татаро-монгол, бурятів, якутів, чукчів, чеченців, і безлічі інших національностей. В 1721 році цар Московського царства Петро перший, приймаючи титул імператора, проголосив імперію «всеросійською». З того часу всі: чукчі, буряти, евенки і десятки інших національностей Московії стали вважати себе - росіянами, вважати своїми предками - Київську Русь. Було дано завдання вченим і письменникам перешерстити все історичні документи і придумати «Історію держави Російської». Що вони і зробили! Так з'явилася Росія, так вони оголосили себе нашими братами!

До 1721 року нинішня Росія не називалась Росією! 
Вона була Московією, нащадком Золотої Орди!
І ніякого кровного родства з нами ця татаро-монголія не має!

Це була Московія і жили в ній москалі. І це було не кличка або образа, а офіційна, визнана всім Світом назва держави та її громадян (почитайте твори Т. Г. Шевченка). Потім вони назвали себе росіянами і протиправно підтягнули собі в якості предків Київську Русь. Але як їм зараз змиритися з тим, що золотоверхий Київ знаходиться за
межами цієї фейковий Русі? Ця обставина руйнує створювані століттями міфи! Тому, Путін не може спати спокійно поки Київ і вся Україна знаходяться за межами його володінь.
У веденій москалями інформаційній війні використовується все, що може нас з ними якимось чином об'єднувати! Йде агітація за новий Союз - нову тюрму народів. За аналог тієї, в якій було розстріляно мільйони своїх громадян, в якій навмисно, на державному рівні позбавляли громадян засобів існування, зі зброєю відбирали продукти харчування і влаштовували голодомори. 
Для збудження ностальгії за Союзом використовується і День Перемоги в спеціально вигаданій для приховування правди фейковій війні. Використовується для того, щоб сказати: «Ми - брати», «Наші діди воювали разом проти спільного ворога», «Ми - перемогли ». І цю суміш фактів з брехнею складно в цілому назвати неправдою!
Дійсно, разом воювали, дійсно, була перемога!

Подвиг наших батьків і дідів ми повинні пам'ятати вічно!
Але, ми вже не брати!


Символ Перемоги - георгіївська стрічка - сьогодні став символом великої зради і підступності «братів»!
Ці «Брати» прийшли на нашу землю зі зброєю, вбивають наших громадян, забезпечують зброєю завербованих бойовиків, під прапором «Русского міра» принесли в нашу країну війну, активно використовують: російську мову, нашу історію, наші релігійні почуття для розколу нашого суспільства, для нацьковування один на одного, для знищення нашої країни!

Так, все таки, що це за свято? Свято якої Перемоги?

Перемоги вже неіснуючого Радянського союзу у вигаданій, ніким не визнаної війні? В війні в якій переможець, в дійсності - злочинець, що розв'язав цю війну і зазнав за це небувалі в історії втрати та неймовірні людські жертви? Де «Переможець», який після перемоги розсипався, як колосс на глиняних ногах, перестав існувати, як держава, і канув у вічність. А народи, що входили до його складу грабує й вбиває спадкоємець тієї держави. Символ тієї Перемоги - георгіївська стрічка,  стала символом зради, брехні, підлості і ворожнечі між собою.

Хто визнає цю Перемогу? Що святкуємо? 
З яким "братством" йдемо на це свято?

Для мене святкування перемоги в цій фейковий Вітчизняній війні ніяк не асоціюється з подвигами: мого батька, інших близьких мені людей у ​​Другій світовій війні.
Їх пам'ять і їх подвиги я назавжди відділив від цієї брехні, лицемірства і зради.

Це святкування 75-річчя Перемоги, яке організовує Путін у мене асоціюється з руссо-фашизмом, брехнею, лицемірством, підступністю і зрадою! З спробою привернути нас до співучасті в виправданні злочину Радянського союзу у розв'язанні найкривавішої за історію людства війни. З спробою виправдати нинішні злочини путінської Московії в Україні та інших країнах світу! 
Георгіївська стрічка стала символом ворога!

Це не моє свято!
СЛАВА УКРАЇНІ!
СМЕРТЬ ВОРОГАМ!
  УКРАЇНА - ПЕРЕМОЖЕ!
   



Комментариев нет:

Отправить комментарий