4 февр. 2020 г.

В нас забирають країну! З нашої згоди!


З нашої мовчазної згоди нас неймовірно грабують, витискають з країни! В нас забирають Україну! Власністю малої групи осіб стають: заводи, фабрики, природні ресурси, ринки збуту товарів та послуг, вони зазіхають навіть на землю на якій ми живемо і яка за Конституцією «є об’єктом права власності Українського народу».
   Поштовхом для цієї публікації стала неймовірна кількість публікацій в Інтернеті стосовно занадто великих цін на газ для населення. Люди обурюються, показують копії платіжок, вражені встановленням новими законами додатковою складовою тарифу – окремою оплатою за доставку газу.  За доставку тими мережами, які користувачі будували самі, за свої кошти! Але далі маси постів в соцмережах справа не виходить!
Продай собаку - заплати за газ!

Мережі розриває неймовірна кількість публікацій під гаслом «Продай собаку - заплати за газ!». Це реакція на подію, яка  сталась під час ефіру на каналі 112. На звернення пенсіонерки, яка подзвонила і жалілась, що не може сплатити комунальні платежі зі своєї пенсії, депутат від фракції «Слуга народу» Євгеній Брагара порадив їй продати собаку та заплатити за комунальні послуги.
Така неймовірна реакція на дуже невдале висловлювання депутата була підігріта збудженням суспільства від дійсно непомірної ціни на газ та на опалення житла. Скільки витрачено часу й творчої енергії на цю «знамениту» подію? До цієї пенсіонерки метнулась купа кореспондентів, взяти в неї інтерв’ю та подивитись на її собачку. Оцінити, чого вона варта! Фракція «Слуга народу» повідомила, що депутат публічно вибачився і хоче зустрітись з цією бабусею. Навіть президент України не обділив своєю увагою цю подію!
Але поза нашою увагою лишається те, що нами маніпулюють! Що, через того невдалого депутата (обраного нами), через ту бабусю та її собачку відволікають нашу увагу на дрібні, не варті нашої уваги події. А наша незгода, наша протестна енергія, в цей час, зливається в каналізацію! Головне ж не в цьому! І предмет обговорення має бути зовсім інший!  Нас – нещадно грабують! І обговорювати треба питання не про собачку, а про те що нам треба зробити, щоб припинити грабіж та кинути за грати грабіжників.
 Український політичний діяч, відомий правник, Народний депутат України чотирьох скликань Юрій Кармазін опублікував відео-звернення, в якому показав наскільки в Україні ціни на газ вищі, ніж в інших країнах та вказав на причини цього явища. За 1000 м3 газу в Голландії населення платить 160 $, в Великобританії - 140 $, а в найбіднішій в Європі країні, в Україні - 370 $  (в 2,5 рази дорожче!).  І це при тому, що Україна сама видобуває газ і здатна сама забезпечити свої потреби власним газом.  Але в нашій країні вся система газопостачання захоплена невеликою групою осіб на чолі з олігархом Дмитром Фірташем. Не діє антимонопольне законодавство,  створена антиконституційна структура – НКРЕ, яка непідконтрольна владі і навіть суд не вправі відмінити її рішення! Детальніше про це – в цьому відео. https://www.youtube.com/watch?v=tdQ64ozCqPk
А власний видобуток газу - блокується! Керівництво Укрнафти постійно б’є у всі дзвони, волає, що компанія нарощує видобуток власного газу, а держава – блокує допуск його на ринок, примушуючи зменшувати видобуток. Детальніше - тут!
Це - явні злочини проти українського народу!
Ось ця інформація має бути предметом обговорення всієї країни! Але, чи визве ця публікація  Юрія Кармазіна та звернення Укрнафти такий резонанс, як та «знаменита» собачка? Чи дійде вона до президента?
Звичайно – ні! Так було у всіх подібних випадках! Так буде і на цей раз! Вискочить на перший план якась чергова «собачка», жодний телеканал не зверне уваги на суть проблеми, а сконцентрується саме на собачці. І, навіть, якщо ця інформація і вийде в інформаційний простір, то на повідомленні й констатації факту все і закінчиться! Пообурюємось на кухні, обговоримо з сусідом, зіллємо свій запал в колі співробітників в каналізацію, та й підемо платити подвійну ціну!
На протязі 28 років ми обираємо владу, яку потім, майже кожного разу визнаємо злочинною. І обираємо нову, теж, обов’язково – злочинну! Клянемо чиновників, президентів, корупцію. Але нічого не змінюється!
Так в  чому корінь зла? В Ахметові, Фірташі, в НКРЕ, у нашій владі?
А корінь зла - в нас з вами!
В нашій байдужості, неприродній терпимості й незгуртованості!
Чекаючи, що прийде якийсь чарівник і зробить нам щасливе й комфортне життя, ми практично втратили країну!
Обравши президентом Зеленського, ми дуже сподіваємось, що, нарешті, все зміниться і ми опинимось в процвітаючий, заможній країні! Чекаємо чарівника, або супермена, який знищить все зло і принесе нам: мир, щастя й благополуччя на тарілочці.
Безнадійні сподівання! Недочекаємось!
Навіть, якщо Зеленський дійсно має такий план і засоби для його реалізації, йому не дадуть це зробити! Як завжди, і з нашої мовчазної згоди - не дадуть! А, точніше, - саме ми й не дамо йому можливості це зробить!  Не реагуючи на беззаконня й не надаючи активної підтримки потрібним діям влади!
Саме з мовчазної згоди байдужих і робиться все зло в Світі! 
Всі проблеми й негаразди в нашій країні – результат нашої мовчазної згоди! Результат нашої бездіяльності! Результат нашої не здатності до самоорганізації й координації спільних дій.
З нашої мовчазної згоди: вирубуються ліси, нищаться природні ресурси, руйнується економіка, грабується бюджет країни! З нашої мовчазної згоди: злодії, сепаратисти та корупціонери лишаються непокараними, а патріотів та небайдужих кидають за грати, а то і фізично знищують!
Українці платять за газ в 2,5 рази більше, ніж європейці! І це при тому, що є і значний власний видобуток газу!
Є яскравий приклад іншої реакції народу! В кінці 2019 року в Чилі були масові заворушення. Епіцентром було місто Сантьяго. Приводом для них стало  підвищення ціни проїзду у столичному метро аж на 3,5%, з 820 до 850 п’єсо (а ми не реагуємо навіть при підвищенні на 100%). Це був тільки привід, причини були значно вагоміші, стосувались соціальної нерівності. 25 жовтня на марш у чилійській столиці вийшли близько одного мільйона демонстрантів!
А в нашій країні панує неймовірне грабування, неприкриті злочинні дії, але належної реакції громадян не відбувається. Наші лідери – недружні, вони не об’єднують патріотичні сили, а розколюють їх! Зневіряють своїх прихильників в чисельних безрезультатних дрібних акціях!  В нас годі сподіватися, щоб, не кажучи вже про мільйон, вийшло б хоч сто тисяч протестувальників!
Злодіями сіється інформація, що супротив – безнадійний! Що Україна вже приватизована, що в неї вже є власники і їм для забезпечення їх панування не потрібна така кількість населення, достатньо – лише 5 мільйонів здорових, працьовитих батраків! Решта – має бути утилізована! Докладніше – в цьому відео! 
Маленька купка злодіїв у нас на очах знищує країну, прибирає до своїх брудних рук: всі природні ресурси, всю економіку, всі засоби масової інформації, нашу землю! Маніпулює нашою свідомістю.
Не бачачи перспектив, країну покидає молодь та цінні працівники, фахівці!
Ми це бачимо, але не зупиняємо! Чому?
Буде неправдою, що всі наші люди байдужі, що немає активних, патріотично налаштованих громадян! Вони є! І їх достатньо, щоб припинити грабування і змінити нашу країну на процвітаючу!
Було в нашій країні два Майдани! Змели злочинний режим Януковича. Патріоти – створили добровольчі батальйони, стали на захист України проти російської агресії. Волонтери в скрутні часи забезпечили всім необхідним наші Збройні сили.
В нас є достатньо активних патріотично налаштованих громадян! Достатньо, щоб мати суттєвий вплив на владу! Але вони роздрібнені, не згуртовані єдиною метою. В них немає можливості доносити свої плани та ідеї до широких мас населення, для комунікації між собою об’єднань, які ведуться недружніми між собою лідерами.
Корінь зла в нашій незгуртованості, нездатності до організованого масового супротиву!
Він в нашій роздрібненості на чисельні партії та інші об’єднання, в відсутності засобів для загальної комунікації та прийняття суспільних рішень!
Ця наша недієздатність не виникла сама собою. Це запрограмований результат свідомої інформаційної блокади, яка створена олігархічними кланами, які стали власниками та контролерами всіх ЗМІ. Вони розуміють, що хто володіє інформацією, той володіє Світом. Подивіться на схему, хто володіє українськими ЗМІ (публікаціяна 24 каналі). І всім стане ясно, чому вони стали практично власниками всієї України (з нашої мовчазної згоди). Тому, що вони маніпулюють нашою свідомістю! А ми, дозволивши їм це, позбавили себе права голосу. Вони організовують і забезпечують нашу роздрібленність. «Розділяй і володарюй» – їх головне гасло!
А вихід з цього замкнутого кола є! Дуже простий і тривіальний! Треба те, що не забезпечила нам держава, зробити самім, своїми силами і за свої кошти! Зробити заради свого блага, блага своїх сімей, своєї країни, свого майбутнього!
Треба самоорганізуватись навколо єдиної мети: побудови нової, прогресивної, дійсно народної України й почати її будувати! Будувати нову,  надсучасну країну в Україні. Будувати по створеному нами проекту, на основі найновітніших досягнень науки й технологій!
Першим кроком такого будівництва має бути забезпечення вільної комунікації між собою на основі найновіших досягнень. Створення єдиного інформаційного поля для всіх, кому не байдуже наше майбутнє. Такого поля, яке навіть в умовах тотальної приналежності ЗМІ олігархам, дасть змогу не відволікаючись на бабусь та їх собачок, концентрувати увагу на головному, визначати причини проблем, осіб, які їх створюють та реалізовувати в масштабах України дієві заходи по вирішенню цих проблем. Головною складовою цього інформаційного поля має бути електронний ресурс для забезпечення можливості прийняття всенародних рішень – референдумів.
Забезпечення можливості народу будь-коли приймати конституційні, всенародні рішення!
Рішення: про скасування будь-яких антинародних актів, про прийняття найважливіших рішень, про притягнення до відповідальності посадовців, про переобрання президента, або Верховної Ради! 
Саме «Народовладдя через референдуми» є найважливішою позицією Передвиборної програми Володимира Зеленського! Допоможемо нашому президенту виконати його Програму!
Мені скажуть, що це неможливо, що це потребує значних коштів, що потрібні фахівці високого рівня. Згоден! Але, якщо олігархи змогли створити собі по 7 – 8 особистих телеканалів, то невже ми загальними силами не зможемо створити сучасну систему, в яку ввійдуть: хоча б один незалежний телеканал, радіостанція та спеціальна соціальна мережа. Мережа має дати можливість потужної прямої комунікації між собою та між певними групами, обмін інформацією, обговорення всіх актуальних питань та прийняття суспільних рішень, в окремих групах, в масштабах всього патріотичного соціуму, а потім і в масштабах всього народу України. Це інформаційне поле не є цілиною. Воно вже досить рясно проросло різними проектами. Вже є дуже багато напрацювань і активно діючих ресурсів. Треба тільки ці пазли скласти до купи та на цій основі побудувати нову сучасну систему, яка може стати основою для відродження України!
Ми вже, майже втратили Україну!
Нам не можна більше гаяти часу, треба самоорганізовуватись,
об’єднуватись і почати будувати нову, нашу Україну!



Комментариев нет:

Отправить комментарий