14 июл. 2019 г.

Так, кого ми оберемо нашим депутатом в Верховну Раду по 217 округу?


Огляд списків кандидатів.

На чисельні звернення моїх друзів та знайомих публікую стислий огляд кандидатів в депутати на виборах в Верховну Раду 2019 року по 217-му одномандатному виборчому округу (м. Київ, Оболонь). Буду радий, якщо ці матеріали допоможуть Вам визначитись при прийнятті рішення на виборах. Повний список кандидатів опубліковано на сайті ЦВК.  
   
    Інформація про найбільш цікавих кандидатів опублікована на сайті порталу «Большой Киев», деякі матеріали з якого використані в цьому огляді.

По одномандатному виборчому округу № 217 на вибори в Верховну Раду зареєстровано 25 кандидатів в депутати.  З них, 9 осіб висунуті партіями, решта – самовисуванці.
Партіями висунуті такі особи:
1.      Партією «СЛУГА НАРОДУ» - Безугла Мар’яна Володимирівна, 1988 року народження, освіта вища, старший інспектор з контролю за виконанням доручень відділу цивільних експертів, Центр забезпечення службової діяльності Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України, безпартійнa, проживає в місті Києві
2.      Партією «ЗА ЖИТТЯ» Гаврилюк  Оксана Євгенівна, 1980 року народження, освіта вища, керівник, ТОВ "Атон-Торг",  член партії, проживає в місті Києві, 
3.      Партією «СИЛА І ЧЕСТЬ» Дерпак  Віталій Михайлович, 1974 року народження, освіта вища, начальник відділу інвестиційної діяльності та соціально-економічного розвитку, Фонд комунального майна Вишгородського району, член партії, проживає в місті Києві,         
4.      «ПАРТІЯ ШАРІЯ» Іонов  Сергій Вікторович, 1977 року народження, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в місті Києві,    
5.      Партією «Єдність» Коваленко  Микола Васильович, 1956 року народження, освіта вища, директор, ТОВ "Інтертранс-Р" Корпорації "Укрреставрація", член партії, проживає в місті Києві,
6.      Партією «Європейська Солідарність»  Костенко  Людмила Василівна, 1979 року народження, освіта вища, фізична особа – підприємець, безпартійнa, проживає в місті Києві,
7.      Партією «ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК» Лобода Наталія Миколаївна, 1969 року народження, освіта вища, пенсіонерка, безпартійнa, проживає в місті Києві,
8.      Партією «Громадянська позиція»  Сириця Тарас Федорович, 1979 року народження, освіта вища, начальник, державна установа "Управління збірних команд та забезпечення спортивних заходів "Укрспортзабезпечення", безпартійний, проживає в місті Києві,
9.      Партією «Батьківщина» Сорока  Іван Миколайович, 1967 року народження, освіта вища, лікар, медичний центр "БІО ПЛЮС", старший викладач, Українська військова медична академія, безпартійний, проживає в місті Києві.
Окрім цих осіб, є й інші кандидати, пов’язані з партіями, або лідерами партій, які заявили себе самовисуванцями.
З Петром Порошенко, крім Людмили Костенко, явно пов’язаний герой України, учасник АТО, Порхун Олександр Володимирович. На виборах президента він був довіреною особою Порошенка, виступав на з’їзді «Європейської Солідарності». Ізстатті на порталі Резонанс відомо, що Олександр Порхун разом з ще одним бувшим військовослужбовцем Ігорем Герасименко взяв на поруки заступника міністра оборони Ігоря Павловського, затриманого 11 жовтня 2017 року детективами НАБУ за підозрою в розкраданні коштів державного бюджету в сумі понад 149 млн. грн.
З Андрієм Білецьким, партією "НАЦІОНАЛЬНИЙ КОРПУС" та ВО «СВОБОДА», пов’язаний  Жорін Максим Борисович, освіта вища, директор, ТОВ "АЗОВ ГУАРД", член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "НАЦІОНАЛЬНИЙ КОРПУС", проживає в смт Макарів Макарівського району Київської області.
Можливі в списках і інші особи, пов’язані з політичними партіями.

В списках самовисуванців дуже багато осіб явно непрохідного плану.
Безробітні, безпартійні та без вищої освіти: Біленок Роман Сергійович (віком 21 рік), Поліщук Катерина Сергіївна (віком 21 рік), Тесленко Кирило Геннадійович (віком майже 25 років), Шеремет Андрій Олександрович (віком майже 25 років).
Безпартійний, без вищої освіти, пенсіонер, віком 43 роки, проживає в Донецькій області - Рибка Михайло Миколайович.
Безробітна, безпартійна, освіта вища, віком 33 роки, проживає в Білій Церкві - Костенко Олена Олександрівна. Можливо, що ця особа опинилась в цих списках з метою відібрати частину голосів у Людмили Костенко.
Студенти, безпартійні: Новіков Владислав Олегович (майже 23 роки), Пасічник Вадим Олексійович (віком 23 роки, проживає в Київській області), Рищук Антон Анатолійович (віком майже 22 роки,  проживає в Херсонській області), Стародуб Анна Петрівна (віком 21 рік). Ще одному студенту було відмовлено в реєстрації тому, що він не досяг 21-річного віку.

Мають певні шанси поборотись за право бути обраними народним депутатом в Верховну Раду такі самовисуванці.
Васьков Ярослав Валерійович , освіта вища, директор, ТОВ "КЛЮЧОВІ СИСТЕМИ", безпартійний, проживає в місті Києві. Виділяється тим, що пропонує в Україні розвивати електронну економіку, створення нових видів діяльності, що сприятимуть розвитку цифрової економіки.
Гончаренко Ганна Володимирівна, освіта вища, голова, ГО "Громадський Рух "Почайна", безпартійнa, проживає в місті Києві. В Фейсбуці вона відома під псевдонімом Аннабелла Морина. Веде значну громадську роботу. Особливо, по збереженню та відновленню історичних місць та пам’яток, пов’язаних з рікою Почайна.
Дєхтярьов Олександр Володимирович , освіта вища, головний спеціаліст, Державний концерн "Укроборонпром", безпартійний, проживає в місті Києві. Має три вищі освіти: інженер (Національний Технічний Університет України "Київський Політехнічний Інститут"), юрист (Київський національний університет імені Тараса Шевченка) та магістр державного управління у сфері національної безпеки (Національна академія державного управління при Президентові України). Має детальну, конкретну програму своєї діяльності в Верховній Раді.
Репеде Тетяна Сергіївна , освіта вища, заступник директора, Благодійна організація Благодійний фонд "Здорове дитинство без меж", безпартійнa, проживає в місті Києві. Віце-президент благодійної організації. Має плани, направлені на підвищення  ролі взаємодії державної влади і громадського суспільства.
 
Отже! Аналізуйте, обговорюйте, голосуйте за тих, хто може бути достойним представником нашої громади в вищому державному органі.
Вважаю, що висуванці політичних партій не будуть представляти наші інтереси в Верховній Раді, якщо не підпишуть окремого зобов’язання перед громадою бути не партійним, а нашим представником.

Також, на виборах ми маємо зробити свій вибір на користь однієї з партій. Список цих партій приведено в таблиці.


2 комментария:

  1. Вітаю. Те, що Ви пропонуєте не нова ідея. Та на жаль окрім, як передвиборчій піар її не назвеш. Мені цікаво в якому форматі має бути зобов'язання про якє Ви пишите? Яку юридичну силу воно буде мати? З ким воно має бути підписано? Як має бути анонсована ця "урочиста" подія? На ТБ, ФБ, з голосу на вулиці? Якщо кандидат політичний шахрай, він Вам підпише все що завгодно.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Я бачу в перспективі систему, яку називають "демократією 21-го століття". Згідно цієї системи кожен громадянин країни має свого, особисто обраного ним депутата в Варховній та в місцевих радах. Ці депутати встановлюють з своїми виборцями зворотній звязок, підзвітні ним. Кожен громадянин має можливість в будь який момент із свого смартфона відізвати свій голос від обраного ним депутата і передати його іншому. Детальніше тут https://peoplesukraine.blogspot.com/2021/01/DDU.html

      Удалить