7 июл. 2019 г.

Оболонці! Кого ми оберемо нашим депутатом в Верховну Раду по 217 округу?


Мобілізація на забезпечення чесних виборів.
21 липня нам належить обрати новий склад Верховної Ради на дострокових парламентських виборах. Нинішня влада виявилась найгіршою за всі часи незалежності України. Влада стала заможнішою, президент – найбагатшим президентом в Європі, а народ – найбіднішим в Європі! І це при тому, що саме ми і обирали ту злочинну владу, яку зараз треба змінити!
Все, до чого доведена наша країна, її влада – це наш з вами вибір!
Ми звикли чекати якогось могутнього чарівника, який прийде, змінить систему влади, наведе лад в країні і забезпечить нам всім світле, щасливе майбутнє. Але в реаліях так не буває!
Не дочекаємось! Без наших активних дій змін не буде!
Та чи зможемо ми на нинішніх виборах щось змінити? Чи, знову ступимо на ті ж граблі?
Щоб змінити країну, треба кожному почати з себе. А нам, Оболонцям, - зробить висновки й обрати дійсно свого народного депутата.
Обрати не представника якоїсь партії, а свого депутата, визначеного нами представника нашої територіальної громади!
Який буде представляти нас в парламенті і буде підзвітний нам, а не своїй партії. Так повинно бути згідно Конституції, але ми ще ніколи так не робили!
Ми звикли, що результат виборів від нас не залежить! Але, результати виборів президента яскраво показали, що це не так! Давайте доведемо це й на виборах в нашій громаді!
Мапа 217 виборчого округу
Часу до виборів залишилось дуже мало. Але діяти треба! Всім небайдужим мешканцям території 217-го одномандатноговиборчого округу треба скоординувати свої дії, створити неформальний виборчий штаб. Без офісу, без начальника штабу та керівних органів, без зайвої бюрократії. Використовуючи: соціальні мережі, месенджери та чати, місцеві об’єднання та особисті зв’язки – обмінятись думками, порадитись один з одним, послухати кандидатів, дати їм зрозуміти, що обираємо ми, а не ті, хто їх фінансує, провести агітацію за своїх обранців і йти голосувати (кожен за свого кандидата).
Потрібні волонтери-агітатори. Необхідно: публічно, масово, яскраво, демонстративно заявити: про неймовірну потребу в зміні системи влади в країні, про недопущення в депутати дискредитувавших себе політиків та ставлеників олігархату , про недопущення підкупу виборців та фальсифікації їх результатів. Нам потрібна масова дискусія, обговорення якостей тих кандидатів, за яких ми готові віддати голоси, розкрити й розповсюдити інформацію, як про кандидатів, яким ми віддаємо перевагу, так і про тих, кого небажано допускати до влади. Йти в публічні місця: до супермаркетів та торгових центрів, по вулицям та під’їздам, в учбові заклади та трудові колективи. Організовувати мітинги, ставити палатки з агітаційними матеріалами, розносити агітаційні листівки по поштовим скринькам. І розмовляти, розмовляти з виборцями!
Бажано виділити найбільш достойних, відомих своїми діями, не пов’язаних із старою владою та олігархічними кланами кандидатів.  Перевірених в реальних справах патріотів. Бажано привести їх до публічної присяги перед виборцями. Надати їм наші настанови й завдання. Забезпечити їм максимальну підтримку агітацією та іншими доступними засобами.
Кандидати мають усвідомити, що з цього часу їх відповідальність перед виборцями стає реальністю.
Наші громадяни звикли до агітації штабів політичних партій. Поява не пов’язаних з партіями волонтерів-агітаторів з своїх територіальних громад  значно вплине на весь виборчий процес. Вона підніме рівень довіри до виборів, покаже кланово-олігархічним кланам силу народної волі!
На цей час по нашому одномандатному виборчому округу № 217 зареєстровано 25 кандидатів в депутати. Ця цифра не остаточна і може змінюватись. Список кандидатів опубліковано тут.  Висунуто партіями 9 кандидатів, решта – самовисуванці.
Для зручності комунікації учасників нашого неформального штабу виборців створена група в Фейсбук «Громада виборчого округу 217. Оболонь». Просимо приєднуватись до цієї групи.
   Кого це не влаштовує, але є бажання прийняти участь в виборчому процесі – пишіть мені на адресу   isk777@i.ua, або заповніть анкету тут 
Давайте не пожаліємо свого часу на протязі всього двох тижнів та кардинально змінимо відношення до виборчого процесу й оберемо дійсно свого народного депутата.
А далі – будемо вимагати від нього належного виконання наших йому настанов.

Комментариев нет:

Отправить комментарий