4 нояб. 2018 г.

Чому у нас так багато кандидатів в президенти?


На цей час в ЗМІ поширюється інформація про неймовірну кількість кандидатів на посаду президента України. Це: Петро Порошенко, Юлія Тимошенко, Анатолій Гриценко, Олег Ляшко, Вадим Рабінович, Юрій Бойко, Михайло Добкін, Святослав Вакарчук, Володимир Зеленський, Арсеній Яценюк, Роман Безсмертний, Андрій Садовий, Мішель Терещенко, Іван  Бубенчік, Віктор Чумак, Юрій Дерев’янко,  Семен Семенченко, Юрій Касьянов, Степан Хмара, Андрій Білецький, Микола Коханівський, Валентин Наливайченко, Олександр Шевченко, Руслан Кошулинський, Єгор Соболєв, Артем Семеніхін, Дмитро Добродомов, та інші. Частина з них заявила про свої наміри сама, багатьох пропонують і умовляють їх чисельні прихильники. Але, офіційної реєстрації кандидатів ще не було. Декого з цих осіб ми в офіційних списках, ймовірно, не побачимо. Але, з’являться інші кандидати. Будуть добавлені технічні кандидати та повні тезки, для відібрання голосів у найбільш рейтингових претендентів на посаду президента. Тож, їх загальна кількість очікується приблизно такою.

В інших країнах, звичайно, 2 – 3 кандидати, а у нас – 20 - 30! Чому так?
Тому, що ми не такі! Ми особливі! У нас, у самій бідній країні Європи, самі багаті: президент, депутати та міністри. В інших країнах мільярдери займаються своїм бізнесом, а у нас вони витрачають десятки, а то й сотні мільйонів, щоб влаштуватись на роботу на державну службу з неймовірно низькими для їх рівня посадовими окладами. Вони – неймовірно талановиті підприємці, їх бізнес в країні із падаючою економікою зростає неймовірними темпами. Країна під їх керівництвом гине, а вони – неймовірно багатіють! Вони довели країну до дефолту, але так просто вони владу не віддадуть!
Для того, щоб відгородити їх від влади, треба згуртувати всю країну!
Для проведення виборчого процесу кандидата в президенти, олігархи, звичайно, наймають фахівців світового рівня. Вони вивчають особливості кандидата та електорату й розробляють стратегічний план. Такий план дає можливість кандидата з найнижчим рейтингом довіри громадян країни вивести на перемогу у виборах. Не буду себе виставляти фахівцем з політтехнології, але є загальновідомі методи, як це зробити. У такого кандидата, крім якогось рейтингу мають бути такі переваги, як: достатньо грошей, управління інформацією (ЗМІ) та адміністративний ресурс.
А якщо у конкурентів цього немає, то і шансів у них практично немає.
Саме велика кількість конкурентів дуже важлива для забезпечення перемоги претендента з дуже низьким рівнем довіри електорату. Такі вибори  плануються в два етапу. На другий етап планується вихід двох дружніх один до одного кандидатів, узгоджених між собою (їх змова є таємницею). Залучені політтехнологами у виборчий процес технічні кандидати мають бути достатньо відомими, щоб мати певний рівень довіри та можливість відібрати у реальних кандидатів значну частину голосів. Тоді, претендентам, визначеним замовником такої стратегії, забезпечується вихід у другий тур. А вже в другому турі забезпечується перемога заздалегідь визначеного кандидата.
Моделюємо ймовірний сценарій таких виборів.
Припустимо, що є кандидати в президенти з таким реальним рейтингом довіри громадян (показано в %) і з такими планами політтехнологів:
- кандидат А   - 30%   - прогресивний кандидат, який здатний вивести країну з кризи (він не повинен пройти у другий тур);
- кандидат Б   - 23%   - прогресивний кандидат, який може провести прогресивні реформи (він не повинен пройти у другий тур);
- кандидат В   - 17%   - кандидат, якого планується вивести в другий тур разом з кандидатом Е (таємний партнер кандидата Е);
- кандидат Г   - 13%   - прогресивний кандидат (він не повинен пройти у другий тур);
- кандидат Д  - 12%   - прогресивний кандидат (він не повинен пройти у другий тур);
- кандидат Е  -   5%   - кандидат, який планується політтехнологами переможцем у другому турі.
На перший погляд, здається, що плани забезпечити перемогу кандидата Е, або, в крайньому випадку, – кандидата В, просто нереальні! Але це – тільки на перший погляд! Коли за справу беруться політтехнологи, в розпорядженні яких є: значні фінанси, управління свідомістю громадян через ЗМІ, адміністративний ресурс та продуманий план, таке завдання вони можуть виконати!
На компрометацію кандидатів: А, Б, Г та Д (назвемо їх «конкурентами») запускаються ЗМІ. На когось з цих кандидатів можуть навіть відкрити кримінальне провадження, не допустити до реєстрації. Готується група технічних кандидатів. У великій кількості! Це мають бути відомі особи, з поглядами і програмами, схожими на «конкурентів», які беззаперечно отримають підтримку і відберуть у «конкурентів» значну кількість голосів. Їм дадуть гроші на виборчу компанію (і не тільки на ці потреби), забезпечать інформаційну підтримку. Запустять «соціологічні дослідження», почнуть публікувати  рейтинги. Рейтинги «своїх» кандидатів (В та Е) повинні стрімко зростати. Рейтинги технічних кандидатів повинні зростати, а рейтинги «конкурентів» - падати. Поступово, «конкурентів» зовсім перестають згадувати в рейтингах, їх ігнорують, не допускають на різного роду заходи, на теледебати. Штучно в інформаційному середовищі створюється враження, що вони, начебто втрачають довіру, сходять з дистанції у виборчих змаганнях. На всіх репортажах, інтерв’ю, будь які, згадування про цих кандидатів в ефір не пропускають, окрім компрометуючої їх інформації.
В процесі виборів можуть бути застосовані різні методи  отримання необхідного результату
Фото газети «День»
(підкуп, «гречка», адміністративний тиск, фальсифікація результатів голосування. Головне завдання: більше всіх голосів повинні набрати кандидати В та Е.
Реально з урахуванням запровадження всіх доступних методів отримати такі результати: - кандидат В - 17%, Е -  12%, А – 11%, Б - 7%, решта – 20 кандидатів – по 1 – 3%, всього – 50%.
В другий тур виходять, як і заплановано, кандидати В і Е. У другому турі кандидат В інформаційно дискредитується, а Е отримує підтримку, його рейтинг показується вищім і зростаючим. В процесі виборів забезпечується його перемога! Навіть якщо він і не переміг би, то і варіант кандидата В прийнятний для замовників.
Це приклад схеми, коли кандидат, маючий найнижчий рівень довіри й підтримки громадян перемагає на виборах шляхом застосування продуманої політтехнології, маніпуляції свідомістю громадян та з підключенням фінансового та адміністративного ресурсу!
Чи ми хочемо реалізації такого сценарію? Звичайно – ні!
Але саме зараз закладено всі умови для реалізації саме такого сценарію!
Впевнений, що для цього затягують у виборчий процес і Зеленського з Вакарчуком. Якщо не прийти до активних дій, то саме такий сценарій і буде реалізовано! Для цього вже створені всі умови! Всі наші чисельні народні кандидати сьогодні фактично є технічними для забезпечення перемоги кланово-олігархічної системи!
А що робити нашому народу, щоб добитись змін у владі, та забезпечити перемогу дійсно народного кандидата у президенти?
Треба найбільш активній частині громадян об’єднуватись, створювати об’єднання виборців, яке повинне реалізувати наш сценарій. Сценарій обрання такого президента який потрібен нам, а не олігархам.
Висувати єдиного кандидата!
Це об’єднання повинно зорганізуватись по територіальному принципу й забезпечити всю підготовку й контроль виборчого процесу. Воно повинно зібрати патріотичних кандидатів у президенти, влаштувати їм праймеріз, обсудити всі кандидатури і їх програми й провести превентивне голосування для визначення єдиного «народного» кандидата! Передбачити резервні варіанти. Отримати від обраного кандидата програму дій та письмові зобов’язання про обов’язковість його відставки у випадку, якщо він не виконає задекларовану ним програму. Провести по всій Україні агітаційні заходи на підтримку обраного кандидата й контроль виборчого процесу!
Таким же чином забезпечити висування та обрання дійсно народних кандидатів в Верховну та місцеві ради. А після виборів забезпечити контроль діяльності обраних посадовців. Всіх, хто не виконує своїх зобов’язань треба позбавляти мандатів народної довіри не чекаючи наступних виборів.
Підтримуйте створення об’єднання виборців!

Поширюйте інформацію та залучайте нових учасників в об’єднання творців нової, дійсно народної України!

Слава Україні!

Бажаючих приєднатись до обєднання виборців просимо реєструватись в групі "НАРОДНА УКРАЇНА. Соціальний проект"  в Фейсбук. 

Текст Соціального проекту "НАРОДНА УКРАЇНА" тут. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий