11 нояб. 2018 г.

ОБ’ЄДНАННЯ ВИБОРЦІВ. План дій.

Фото з  pushkinska.net
(Вибачте! Вимушений під тиском обставин опублікувати не закінчену статтю)


Пропонується створення всеукраїнського Об’єднання патріотично налаштованих громадян для забезпечення обрання народних кандидатів на посаду президента України та депутатів в Верховну та місцеві ради, контролю діяльності влади та вирішення інших актуальних завдань по зміні системи влади, подоланню корупції та реалізації прогресивних реформ в Україні. (Я б назвав його «Об’єднанням творців Народної України).


В Україні є значна кількість патріотів, дуже зацікавлених у зміні нинішньої системи влади і налаштованих до конкретних активних дій! Але вони роз’єднані на окремі групи та об’єднання. Їх лідери не дружні між собою і не налаштовані на об’єднання в єдиний потужній рух для побудови міцної, прогресивної держави. Кожний з цих лідерів має амбітні плани і не хоче поступатись іншим. Є значна частина лідерів, які спеціально найняті для того, щоб не допустити нашого об’єднання в потужну силу, а маніпулюючи нашою свідомістю розколоти на недружні групи й звести їх потуги нанівець. Ці лідери водять чисельні загони своїх прихильників на різні, приречені на тупиковий результат мітинги та інші акції. Вимотують їх безрезультатністю і безглуздістю цих заходів. Породжують висновок в неможливості щось змінити. Крім того, дуже важливо те, що в Україні практично всі ЗМІ є у власності, або підконтрольні олігархічній владі. Маніпулюючи свідомістю громадян саме ЗМІ обманом та маніпуляціями заважають єдиному об’єднанню, визначають патріотів злочинцями, провокаторами та «агентами Кремля», а корупціонерів, злочинців та розкрадачів бюджету – політичною елітою та благодійниками. Зараз вже біля 8 200 добровольців, патріотів та захисників країни сидять в тюрмах, і ще на 20 000 відкрито кримінальні провадження.
Нам потрібне єдине, чисельне, міцне об’єднання для зміни системи влади Створювати це Об’єднання пропоную на основі об’єднання вже існуючих патріотично орієнтованих груп громадян (члени та прихильники: прогресивних  партій, громадських організацій, профспілок, волонтерських об’єднань, територіальних груп) та значної кількості не об’єднаних в організації патріотів.
Заклик до об’єднання буде подано офіційними публічними зверненнями за підписами ряду громадських організацій та відомих діячів
Саме офіційне запрошення до об’єднання й визначить хто  є хто з лідерів цих партій, об’єднань та рухів.
Крім того, розвертаємо потужну акцію по заклику до об’єднання через соціальні мережі. Реєструємо тих, хто відгукнувся на заклик.
З тими партіями, організаціями та рухами, які дадуть згоду на об’єднання та з активною участю патріотів, які відгукнулись через соціальні мережі створюємо осередки виборчих штабів по територіальному принципу по всій Україні, встановлюємо прямі зв’язки поміж собою по принципу нейронних мереж. Цей принцип дає можливість забезпечити,  як надзвичайну надійність системи, так і безпеку. А саме:
Ідею цого принципу показано на на цій схемі.
-  жоден з учасників об’єднання не має списків всіх учасників, має контакти декілька десятків, іноді - сотень учасників (частину, або всіх учасників з своєї групи та декілька учасників з інших територіальних груп);

- вихід, блокування, або відсторо-нення лідерів, керівників штабу, груп не порушує системи зв’язків в Об’єднанні, втрата значної частини учасників не приводить до руйнування системи зв’язків;
-  забезпечується надійне оповіщення всіх учасників з любого місця системи при блокуванні або виходу з ладу центрального інформаційного ресурсу.

Покроковий план дій.
1. Створення всеукраїнського об’єднання патріотичних сил (Об’єднання виборців, або Об’єднання творців народної України)
   1.1. Поширення інформації в соціальних мережах, громадських організаціях та в прямих контактах. Організація мережі промоутерів.
   1.2. Письмові звернення до патріотичних партій, громадських організацій та інших об’єднань з пропозицією про приєднання до Об’єднання.
   1.3. Організація виборчого штабу та місцевих осередків Об’єднання виборців, налаштування зв’язку між ними.
2. Створення інформаційного поля для обговорення важливих питань та прийняття рішень по ним (опитувань, голосувань). Реєстрація учасників Обєднання.
3. Обговорення кандидатів в президенти та їх програм дій на форумі, відбір кандидатів в список для голосування.
4. Електронне голосування для вибору «народного» кандидата в президенти та резерву (2 особи). Оформлення та публікація протоколу голосування.
5. Збір коштів на проведення виборчої кампанії. 
6. Проведення агітаційних заходів за народних кандидатів по виборчих округах (агітаційні палатки, рекламні матеріали, організація зустрічей з кандидатами.
7. Контроль виборчого процесу на виборчих дільницях, та підрахунків голосів.

8. Контроль виконання обраними посадовцями своїх зобов’язань. 

Всіх, хто підтримує цю пропозицію прошу реєструватись в цій групі.
Соціальний проект «Народна Україна» викладено тут.

Комментариев нет:

Отправить комментарий