2 янв. 2021 г.

Основні ідеї Соціального проекту «Народна Україна»

 
Соціальний проект «Народна Україна» ставить мету створення середовища та умов для самоорганізації активних громадян, патріотів України в стійкий, постійно зростаючий соціум для побудови нової країни в  Україні.
Цей Проект породжений ідеєю змінити країну, впровадивши таку систему устрою, якої ще не було в жодній країні. 
Не плестись в хвості цивілізаційного процесу, а, як виразився Сергій Гайдай «зробити ривок і одразу опинитись в авангарді світової цивілізації».
Основою для побудови цього Проекту стали такі принципи:
Для зміни країни, почни з себе, з свого багатоквартирного будинку, а потім, діючи разом, змінювати: свій район, своє місто чи село, свою країну. 
Формування й активне розповсюдження мети Проекту, ідеї створення окремого, особливого суспільства творців та перших громадян нової, народної України. Суспільства, або Соціуму творців нової надсучасної країни в Україні, свого роду вищої касти – суспільного шару, що визначає свою відокремленість, вищій рівень свідомості і певні переваги. 
Створення невеликих груп - точок кристалізації Соціуму, нового суспільства творців народної України по всій країні, налагодження комунікації між ними, тісних зв’язків, взаємної підтримки, системи просвітницької діяльності, нових принципів відносин.
Створення комплексу умов для потужної мотивації в самоорганізації та реалізації переваг: взаємної підтримки, колективного захисту, спільних дій, спільних проектів, впровадження принципів народного капіталізму в цьому Соціумі.
Розповсюдженні ідей спільноти творців нової народної України вірусним методом. Висвітлення та реклама переваг та більших можливостей учасника Проекту в порівнянні з іншими громадянами. Агітація для приєднання нових учасників.
Створення єдиного, незалежного інформаційного поля. 
Основою цього інформаційного поля має бути спеціальна соціальна мережа Е-соціум. Наступними кроками передбачається створення скомунікованих з мережею Е-соціум засобів масової інформації (телевізійний канал, різні інтернет-ресурси, радіостанції, газети, тощо).
Головною відмінністю і унікальністю соціальної мережі Е-соціум є наявність в ній таких функцій, як:
- реєстрація користувачів з ідентифікацією їх особи;
- організація й протокольна реєстрація актів прийняття спільних рішень;
- забезпечення й супроводження систем динамічного довірчого управління різних груп користувачів.
Практично, соціальна мережа Е-соціум є основою функціонування електронного суспільства нової Народної України.
Організація й протокольна реєстрація актів прийняття спільних рішень в мережі Е-соціум дає можливості дистанційного проведення різного роду заходів в групах необмеженої чисельності, таких, як: загальні збори, з’їзди, конференції, вибори, референдуми з офіційним оформленням і протокольною реєстрацією цих заходів. Для цього всім учасникам, наприклад, зборів треба: зареєструватися, обрати варіант акту, заповнити відповідну форму, в певний час почати свій захід, дистанційно вести ці збори з автоматичним записом всіх подій в окремий відео файл, по кожному питанню формулювати письмово його текст і включати голосування. По закінченні зборів голова та секретар фіксують закінчення й отримують готовий нотаріально завірений і занесений в офіційний реєстр системи Е-соціум електронний протокол та відеозапис процесу зборів. За таким же принципом, але відповідним для кожного виду акту функціоналом проводяться й інші різного роду заходи в різних групах, без перепон, стосовно регіонів проживання його учасників. Вирішуються спільні питання, приймаються спільні рішення, засновуються акціонерні, або інші господарські товариства, здійснюються опитування й голосування.
Але, головною фішкою Соціального проекту «Народна Україна» є найновітніша в Світі система динамічного довірчого управління!
Саме вона є основою для зміни системи управління країною і дає їй нові, надсучасніші можливості! 
Вона повністю міняє відносини в суспільстві! Дає можливості реалізації в країні реального прямого народовладдя в гармонічному поєднанні з управлінням країною найкращими фахівцями, самими успішними менеджерами світового рівня. 
 

Система динамічного довірчого управління (система ДДУ) основана на електронній системі делегування повноважень на прийняття спільних рішень. Вона відрізняється від нинішньої традиційної системи демократії в якій громадяни делегують своє право на прийняття спільних рішень періодично обираємим ними на виборах депутатам, тим, що ці періодичні вибори скасовуються, а делегування свого права на прийняття спільних рішень кожен громадянин здійснює в електронній системі одному з депутатів своєї територіальної громади і одному з депутатів Верховної ради реєструючи це своє волевиявлення в офіційному реєстрі (в нашому випадку – в Е-соціум) з свого смартфону чи з комп’ютера. Головним є те, що кожний громадянин сам обирає особу (як правило – депутата), якій він довіряє прийняття рішень від його імені і може в любий момент в онлайн режимі відізвати свою довіру цій особі й передати її іншій, або голосувати особисто. В такій системі кожен депутат має різну кількість голосів при голосуваннях і ця кількість голосів, в залежності від рівня довіри до нього може постійно мінятись. 
Між радами та громадянами встановлюється чіткий прямий і зворотній зв'язок. Громадяни, які довірили свої голоси певним депутатам контролюють діяльність своїх депутатів. У того депутата, який більше влаштовує своїх виборців рівень довіри, а, значить, і його особистий вплив на прийняття рішень (а, значить, і оплата його праці) зростають. З’являється механізм простого механізму як для відзиву не виправдавшого довіри депутата, так і для висування на посаду нового депутата. Той, хто не влаштовує своїх виборців, втрачає голоси, оплату  і без бюрократичних процедур та без рішень будь-яких керівних органів просто втрачає права депутата. Реалізується система природного відбору найкращих і відсіву не виправдавши довіри фахівців в органах управління країною та місцевого самоврядування.
Після впровадження такої системи, спокійно, без мітингів, страйків, без перекриття трас, без майданів, йде перезавантаження та зміна влади в країні. Спокійно вирішуються питання про прийняття одних та скасування інших рішень про підтримку одних та відставку інших посадовців. Здійснюється автоматична деолігархізація рад. Гречка, гроші, пусті обіцянки, затратні рекламні акції, впливові зв’язки, корупційні схеми  – в цій системі динамічного довірчого управління не працюють. Головним є ефективність та результативність діяльності кожного депутата. 
Впроваджується реальне народовладдя! 
Ця система гармонічно поєднує варіанти впливу на владу, як безпосередньо, так і через довірену особу – депутата.  
При цьому кожен громадянин вільно і дуже просто обирає методи свого впливу й довірену особу не один раз на 5 років, а постійно, в он-лайн режимі з свого смартфону чи персонального комп’ютера. Країною керують кращі фахівці з оптимальним співвідношенням фаховості й врахування волі громадян. Країна з такою системою управління дуже швидко змінюється і випереджає інші країни в своєму розвитку. В цій системі після впровадження прозорих і відкритих дій та прозорого руху бюджетних коштів повністю, автоматично зникає грунт для корупції.
З такої країни не будуть тікати й не будуть виводити за кордон гроші. 
Хто й виїхав, буде добиватись повернення. 




Анкета приєднання до спільноти творців Народної України       

2 комментария:

  1. Це все є громадська спілка Народна влада України

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Так, пане Михайле! Це громадська спілка, орієнтована на формування громадянського суспільства в Україні.

      Удалить